Autonieuws

Nieuwe Chevrolet Silverado

Het leek het meest waarschijnlijk dat de Ram de eerste van de populaire pick-ups zou zijn die volledig zou worden vernieuwd. Wat blijkt? Chevrolet piept voor en presenteert doodleuk een compleet nieuwe Silverado!
Lees verder...

Afgestoft: Renault R7

Onder de categorie iconische Franse oldtimers mogen we de allereerste Renault R5 wel scharen. Het vrolijke kleine wagentje wist menig hart te stelen. Wat niet veel mensen weten, is dat er ook een sedanversie op de wegen heeft rondgereden: de Renault R7. Nu verdient die ook wat eer.
Lees verder...

Back to Basics

We kunnen rustig zeggen dat Volvo momenteel lekker bezig is. De 90-serie is geweldig ontvangen en hetzelfde geldt voor de XC60 en XC40. Wat er overblijft van al dat fraais als je geen cent aan extras uitgeeft, bekijken we aan de hand van deze V90!
Lees verder...

In het Wild: Toyota Prius C

Behalve de reguliere Prius is er ook nog de Prius+, een ruime zevenzitsversie van Toyotas hybride icoon. Wie een kleinere hybride wil, komt bij de Yaris Hybrid uit. In de VS kennen ze wl een compact model onder het Prius-label: de Prius C. Dit rode exemplaar is in Nederland terechtgekomen!
Lees verder...

Meer bekeuringen door WIS

De weginspecteurs van Rijkswaterstaat verwachten dit jaar voor het eerst meer dan duizend processen-verbaal op te maken voor wangedrag in het verkeer.
Lees verder...

Facelift Friday: Seat Arosa

In 1997 verscheen de Seat Arosa, een behoorlijk volwassen model voor het zogenaamde A-segment van destijds. De auto kreeg in 2000 zon ingrijpende facelift, dat er een compleet decennium tussen beide generaties lijkt te zitten.
Lees verder...

Prijzen motoren Scnic

Begin december liet Renault weten dat het een nieuwe generatie benzinemotoren klaar heeft staan die hun debuut maken in de Scnic en Grand Scnic. Nu is bekend wat ze moeten kosten.
Lees verder...

Prijzen Insignia GSi bekend

Van de nieuwe Opel Insignia komt er een sportieve versie waarvoor een oude naam uit de grabbelbox is gehaald: de GSi. Deze versie heeft nu een prijskaartje gekregen!
Lees verder...

Spyshots Volkswagen T-Cross

In 2017 werd een volledige armada aan nieuwe compacte cross-overs gepresenteerd. Volgend jaar komt Volkswagen eindelijk met een cross-over op basis van de Polo op de proppen, een auto die ingepakt en wel in de sneeuw is te zien. Voor het eerst!
Lees verder...

Top 10 auto's uit 2012 op de weg

Het einde van het jaar is in zicht, dus tijd voor de lijstjes van 2017. Welke auto's van vijf jaar oud rijden er dit jaar het meest op de Nederlandse wegen rond? Sommige zullen nog verbazen.
Lees verder...


Bron: AutoWeek.nl

Meer info...
Volvo V70 2.4 Automaat Edition II 140PK LEDER E.C.C.
Bouwjaar 2004, 5-deurs, benzine, Zwart Metallic
15.650,-

Meer info...
Audi A1 Sportback 1.0 TFSI Active | Led achterlichten | 17'' lichtmetalen velgen | Active style pakket |
Bouwjaar 2017, 5-deurs, benzine, Mythoszwart Metallic
25.169,-  (incl. afleveringskosten)

Meer info...
Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk Style | Executive pakket | Winterpakket | Spiegelpakket
Bouwjaar 2017, 5-deurs, benzine, Atlantic Blue (blauw Metallic)
31.031,-