Autonieuws

BMW Concept Z4

BMW toont op het Concours dElegance van Pebble Beach met deze Concept Z4 de voorbode van een volledig nieuwe generatie van zijn roadster!
Lees verder...

Hyundai Next Generation FCEV

In het thuisland heeft Hyundai zojuist de Next Generation FCEV gepresenteerd, een nagenoeg productierijpe vooruitblik op een nieuwe SUV met een brandstofcel aan boord.
Lees verder...

Wel en wee

Ford's huidige Mondeo verscheen na enige vertraging in 2014 op de Nederlandse markt. Tijd om uit te zoeken hoe het de auto tot nu toe is vergaan.
Lees verder...

BMW en Daimler samenwerking

Autoverhuurder Sixt, dat samen met BMW autodeelservice DriveNow beheert, zou hebben gehint naar een samenwerking tussen BMW en Daimler op het gebied van autodeelprogrammas.
Lees verder...

Prijs Alfa Romeo Stelvio Q

Alfa Romeo introduceerde de SUV in eerste instantie direct als beresterke Q. Op dat model heeft Alfa Romeo nu een prijslabel geplakt.
Lees verder...

Abt Audi SQ5

De Audi-fanaten van Abt hebben zich gestort op de SQ5 die in januari dit jaar in het nieuw werd gestoken.
Lees verder...

DongFeng geen interesse FCA

Na Geely laat ook het Chinese Dongfeng weten dat het momenteel geen interesse heeft om in het FCA-bootje te stappen.
Lees verder...

Genesis-EV

De brandstofcel-SUV die zich eerder vandaag liet zien, is niet het enige groene nieuws van Hyundai. Het merk zou daarnaast werken aan een premium-EV met een extra lange actieradius. De auto heeft natuurlijk in de eerste plaats Tesla voor ogen.
Lees verder...

Gesnapt: nieuwe Hyundai Santa Fe

Hyundai wil niets liever dan enorm groeien in Europa. Met een reeks nieuwe SUV's moet de Europese klant voor het merk gewonnen worden. Deze nieuwe Santa Fe moet daar een handje bij gaan helpen.
Lees verder...

Gelekt: BMW Z4 Concept

BMW staat op het punt om de Z4 Concept zlf te onthullen, maar zoals dat vaker het geval is, steekt het internet daar een stokje voor. Dit is 'm!
Lees verder...


Bron: AutoWeek.nl