Autonieuws

Gereden: Nissan Qashqai

Met een tussentijdse update stuurt Nissan de Qashqai de arena in om de strijd aan te binden met cross-overs als de Seat Ateca en de Peugeot 3008. Heeft-ie kans van slagen tegen die verse tegenstanders?
Lees verder...

Hypermilers rijden recordafstand met Model S

Het is twee Vlamingen gelukt om met een Tesla Model S P100D een afstand van ruim 900 kilometer af te leggen. Daarmee vestigden zij een record.
Lees verder...

Facelift Friday

Met de dit jaar gelanceerde Micra laat Nissan weer actief van zich horen in het B-segment. Voorganger 'K13' werd drie jaar na zijn introductie op de snijtafel gelegd. Tijd voor een vergelijk!
Lees verder...

Vanafprijs Nissan Qashqai

In maart legde Nissan zijn succesnummer Qashqai op de snijtafel. Vandaag is een prijskaartje gehangen aan de gefacelifte cross-over.
Lees verder...

In het wild

Een Ford Mondeo in In het Wild? Jazeker! De oer-Mondeo sterft in rap tempo uit en dit simpelweg in showroomstaat verkerende oer-exemplaar verdient zeker een plek op ons digitale ereschavot.
Lees verder...

Twee Alpine Centers NL

Ook zo gecharmeerd van de rencarnatie van de Alpine A110? Vandaag is bekend geworden hoe het dealernetwerk er uit komt te zien.
Lees verder...

Renault bevestigt 4Control voor Mgane RS

Renault heeft weer een tipje van de sluier gelicht die de Mgane RS bedekt.
Lees verder...

FCA tegenover advocaat VW-zaak

Hoewel Fiat Chrysler zegt zich van geen kwaad bewust te zijn, mogen de Italianen de borst natmaken. In Amerika slijpt de advocaat die eerder de zaak tegen Volkswagen leidde namelijk vast de messen.
Lees verder...

Spyshots Hyundai Veloster N

Hyundai's N-afdeling heeft momenteel zijn handen vol aan het afstellen van de i30 N, maar dat betekent niet dat die hothatch de enige spierbundel is die N in de ontwikkelingskamers heeft staan, zo bewijzen deze spionagefoto's van de nieuwe Veloster in N-trim.
Lees verder...

Bedrijfswagenverkoop in EU komt dip te boven

Mocht het je zijn opgevallen dat er weer meer witte aannemersbusjes op de weg zitten: dat klopt. Er zijn in Europa vorige maand bijna 10 procent meer busjes en bestelwagens verkocht dan dezelfde periode in 2016.
Lees verder...


Bron: AutoWeek.nl

Meer info...
Opel Zafira 1.6 Enjoy
Bouwjaar 2006, 5-deurs, benzine, Blauw
€ 11.750,-


Meer info...
Renault Modus 1.2-16V PRIVILÈGE COMFORT ( AIRCO / BOEKJES / ELEKTR. RAMEN )
Bouwjaar 2004, 5-deurs, benzine, Rood
€ 2.950,-