Autonieuws

Facelift Friday: Skoda Felicia

De Skoda Fecilia verscheen in 1994 en verdween in 2001. Daarmee heeft de auto precies de periode meegemaakt waarin Volkswagen Skoda stukje bij beetje overnam, en dat is de Felicia aan te zien.
Lees verder...

Elektrische Volvo XC40 onderweg

Dat er een volledig elektrische variant van de Volvo XC40 komt, was al bekend, maar tijdens de introductie van de S60 in de Verenigde Staten is globaal duidelijk gemaakt wanneer dat interessante model zijn opwachting maakt.
Lees verder...

Chevrolet presenteert nieuwe Blazer

Chevrolet laat de typenaam Blazer herleven, al is de nieuwe auto iets anders van aard dan exemplaren uit het verleden.
Lees verder...

Seat moet Noord-Afrika veroveren

Seat wordt door de Volkswagen Groep naar voren geschoven als het merk dat een leidende rol moet gaan spelen bij de verovering van Noord-Afrika door het autoconcern. Onder meer in Algerije wordt stevig genvesteerd.
Lees verder...

GM niet bang voor importheffingen Trump

General Motors (GM) trekt zich weinig aan van de felle kritiek van de Amerikaanse president Donald Trump op bedrijven die hun productie laten uitvoeren in het buitenland.
Lees verder...

Dit kost de BMW M2 Competition

BMW's nieuwe Competition-kindje heeft een prijs. De 410 pk sterke M2 Competition staat vanaf eind september bij de dealers.
Lees verder...

BMW 8-serie nu zonder M

BMW presenteerde zijn 8-serie deze week eindelijk in productietrim, maar de auto verscheen wel alleen als heftig uitgedoste M850i ten tonele. Dankzij de Belgische configurator kunnen we nu ook een blik werpen op een minder sportief uitgevoerde variant.
Lees verder...

Hyundai i30 N-Line zonder plakkers

Hyundai is druk bezig met het uitbreiden van zijn N-label. Naast volwaardige N-modellen komt het merk met N-Line-edities. Vandaag zien we de i30 N-Line compleet zonder plakkers.
Lees verder...

Bevestigd: Toyota Camry komt naar Europa!

De geruchten zijn eindelijk bevestigd: Toyota brengt de hagelnieuwe Camry naar Europa!
Lees verder...

Mahindra presenteert TUV300 Plus

We kijken maar wat graag over de grens om te zien wat mensen in andere landen op autogebied kunnen aanschaffen. Vandaag komen we uit bij het Indiase Mahindra, een merk dat de TUV300 Plus aan zijn leveringsgamma toevoegt.
Lees verder...


Bron: AutoWeek.nl

Meer info...
Mercedes-Benz CLK-Klasse Cabrio 200 K. AVANTGARDE AUTOMAAT
Bouwjaar 2004, 2-deurs, benzine, Zwart Metallic
€ 9.950,-

Meer info...
Fiat 500 1.2 500S
Bouwjaar 2017, 3-deurs, benzine, Grijs
€ 14.950,-