Autonieuws

Nieuwe Toyota Auris TS

De Toyota Auris TS is, mede dankzij zijn lage verbruik en daarmee samenhangende voordelen, nog altijd een belangrijk onderdeel van het Nederlandse straatbeeld. Goed nieuws voor trouwe Auris-klanten: het nieuwe model is onderweg!
Lees verder...

BMW X7 n 7-serie-facelift

BMWs nieuwe top-SUV, de X7, nadert zijn voltooiing en heeft dus opnieuw wat camouflage afgeschud. Ondertussen krijgt de 7-serie een facelift om beter bij de nieuwkomer aan te sluiten. Beide autos zijn nu te zien!
Lees verder...

Porsche teast Mission E

Net als veel andere merken geeft Porsche rond deze tijd van het jaar zijn jaarrapport vrij. Behalve goede cijfers bevat het document dit jaar teasers van de volledig elektrische Mission E, die in 2019 zijn opwachting maakt.
Lees verder...

Ford en Mahindra deal

Ford gaat samenwerken met het Indiase Mahindra. De bedrijven zullen zich onder andere toeleggen op de ontwikkeling van SUVs en een elektrisch voertuig.
Lees verder...

Mercedes EQ C

De komende maanden staat ons een heleboel nieuws op het gebied van elektrische SUVs te wachten. Mercedes stoomt zijn eerste EQ-model klaar, de EQ C. Die auto is vandaag opnieuw te zien!
Lees verder...

Ford gebruikt regenwater voor ruitenspoeier

Bestuurders gebruiken elk jaar ongeveer 20 liter vloeistof om hun voorruit schoon te houden. Vermenigvuldig dit met 291 miljoen autos en je komt onder aan de streep uit op zes miljard liter. Twee Duitse kinderen presenteerden een idee om water te besparen, waarmee Ford nu aan de slag gaat.
Lees verder...

Video Uber-ongeval

De politie van Tempe in Arizona heeft een video vrijgegeven van het fatale ongeluk waarbij een autonome Volvo XC90 van Uber betrokken was.
Lees verder...

Bedrijfswagens vinden gretig aftrek in Europa

De verkoop van nieuwe bedrijfswagens in de Europese Unie loopt voorlopig 6,5 procent voor ten opzichte van vorig jaar rond deze tijd. Dat blijkt uit gegevens van de Europese autobrancheorganisatie ACEA over de eerste twee maanden van 2018.
Lees verder...

Cadillac CT6 V-Sport

Cadillac geeft topmodel CT6 een facelift en presenteert meteen de overtreffende trap van het model, de V-Sport.
Lees verder...

Audi E-tron is te reserveren

De elektrische Audi E-tron is vanaf nu te reserveren, meldt Audi. Dat betekent ook dat er een prijs is, al krijgt die vooralsnog het label indicatief.
Lees verder...


Bron: AutoWeek.nl