Autonieuws

Politie kiest Audi A6

De Audi A6 3.0 TDI wordt de nieuwste aanwinst van de politie. De wagen moet ervoor zorgen dat de politie ,,een antwoord heeft op mobiele bandieten, plof- en ramkrakers, verkeershufters en ander gespuis in snelle bolides''. Dat meldt de politie zaterdag na afloop van de aanbestedingsprocedure.
Lees verder...

Facelift Friday

De eerste Opel Corsa kende een lange carrire, het model bleef maar liefst tien jaar leverbaar. Dat werd mede mogelijk gemaakt door een aanzienlijke facelift, die het in 1982 gentroduceerde model klaar moest maken voor zijn laatste levensfase. Is dat gelukt?
Lees verder...

Hennessey Venom F5

Hennessey onthult hun nieuwe hypercar, de Venom F5, tijdens de SEMA in Las Vegas. Op 1 november gaat het doek van de auto.
Lees verder...

Brussel valt binnen bij Duitse autofabrikant

Inspecteurs van de Europese Commissie zijn deze week binnengevallen bij een Duitse autofabrikant. De onaangekondigde inspectie vond plaats in samenwerking met de Duitse mededingingsautoriteiten, aldus een mededeling uit Brussel.
Lees verder...

Volkswagen Arteon Abt

De grijpgrage handjes van tuner Abt hebben grip gekregen op de Volkswagen Arteon. De CC-opvolger krijgt een krachtkuur n wordt natuurlijk optisch aangekleed.
Lees verder...

Meekijken: masterclass met Laurens van den Acker

Niemand minder dan Laurens van den Acker geeft vanmiddag een masterclass aan de TU Delft over de auto van de toekomst. Wij bieden je de mogelijkheid om live mee te kijken!
Lees verder...

Lotus Elise Cup 260

Om de haverklap voegt Lotus een nieuwe variatie op een bekend thema aan zijn portfolio toe. Vandaag is het de Elise die als Cup 260 beschikbaar komt.
Lees verder...

GM schikking contactsloten

General Motors is tot een schikking gekomen in de zaak met de foutieve contactsloten, een probleem dat al in 2014 op grote schaal de kop opstak. Met 120 miljoen dollar worden claims uit bijna alle staten afgekocht.
Lees verder...

Nissan e-NV200 Fridge en Paramedic naar Tokyo

Nissan heeft twee bijzondere modellen klaargestoomd voor de Tokyo Motor Show die volgende week zijn poorten opent.
Lees verder...

Speciale editie voor Porsche Macan Turbo

Porsche voegt een speciale uitvoering toe aan het leveringsgamma van de Macan Turbo. De editie draagt de ellenlange naam Exclusive Performance Edition.
Lees verder...


Bron: AutoWeek.nl